Gyógykozmetikai kezelések

BIOPTRON FÉNYTERÁPIA

bioptron-03A fáradt bőr hatékony regenerálása, rugalmassá tétele, ránctalanítása Bioptron fényterápia és különleges hatóanyagok segítségével. Foltos, heges, ráncos bőr kisimítása hámlasztással. Vízhiányos, száraz, tágpórusú bőr regenerálása speciális “oxigénes eljárás” és fénykezelés kombinációjával. Erősen pattanásos, problémás arcbőrök hatásos kezelése. A kozmetikai tisztítás és a kezelés kombinációjával, a bőr felülfertőzésének lehetősége csökken, illetve az új pattanások képződésének folyamata is lassul.

 

SERDÜLŐKORI ARCKEZELÉS

acne_skinFiatal vendégeinknek ajánlom a kezelést a sokasodó mitesszerekre és pattanásokra. Ez az arckezelés minden alkalommal másképp épül fel, ahogy azt a bőr állapota kívánja. Ha például pattanásos a bőröd, sajnos nem kaphatsz arcmasszázst, hanem egy puhító-géllel és a gőz segítségével jól felpuhítom, így könnyebben tudom kitisztítani. A „fájdalmas” megpróbáltatások után fertőtlenítem és különböző pakolásokkal, maszkokkal megnyugtatom a bőrt. A közel másfél óráig tartó kényeztetés után fényterápiával segítem a gyógyulást.

GIGI RECOVERY TERMÉKCSALÁD

gigi_recovery A GIGI Cosmetic Laboratories legújabb fejlesztése egy gyógyászati terméksor, amely a bőr különböző igénybevételeiből származó problémák kezelésére készült. Felkészíti a bőrt a különböző gyógyászati beavatkozásokra (pl.: plasztikai, injekciós feltöltés, Botox, stb.), illetve felgyorsítja a gyógyulását, regenerációját. Felerősíti a kozmetikai-és gyógyászati kezelések hatásfokát és elősegíti az eredmények hosszabb idejű fenntartását.

A növényi őssejtes termékcsaládunk kifejezetten ajánlott a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, napfénykárosodott bőrök ápolására, a kiegyensúlyozatlan étrend okozta bőrhibák orvoslására. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekező képességét és helyreállítják annak egészséges működését.

Az egész termékcsalád parabénmentes, 100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén, így bárkinek bátran ajánljuk.

Előkezeli a bőrt

 • Előkészíti a bőrt a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra
 • Felerősíti és egyenletessé teszi a bőr hatóanyag befogadását
 • Felgyorsítja a bőr regeneráló képességét
 • Helyreállítja a bőr természetes védekező képességét
 • Minimalizálja a kozmetikai és orvosi beavatkozások kockázati tényzőit

Utókezeli a bőrt

 • Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a kezelések kellemetlen mellékhatásait (arctisztítás után is látványosan szebb a bőr, a hámlasztások során mérsékli a feszülő érzést és a bőrbírt)
 • Megerősíti és felgyorsítja a bőr öngyógyító képességét
 • Felerősíti az alkalmazott kozmetikai eljárások hatásfokát
 • Elősegíti az eredmények hosszútávú megőrzését

Hatóanyagai

PytoCellTec TM Malus Domestica

Növényi őssejtek liposzómába zárva, melyeket egy különleges svácji zöldalma fajtából nyernek ki. Az alma különlegessége a magas őssejt tartalmában rejlik. Az elvégzett kutatások azt bizonyítják, hogy a kivonat 92%-kal serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, sejtjeinket és kijavítják a sejtek DNS hibáit, új, egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrfelület megújul, a ráncok kisímulnak. Az alma őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.

Butterbur kivonat

Magas antihisztamin tartalmú növényi kivonat, mely gyulladás-és bőrpír csökkentő hatású. Intenzív nyugtató hatása mellett megelőzi a kellemetlen allergiás tünetek megjelenését.

Speciális édesgyökér kivonat

Erős gyulladáscsökkentő és-gátló, viszketés csillapító, bőrpír csökkentő és gyógyulást elősegítő, regeneráló hatású gyógynövénykivonat.

Biodynes ® TRF ®

Speciális, aktív élesztőkivonat, nyugtató, gyulladásgátló hatással. Hatóanyaguk megnöveli a sejtlégzés hatékonyságát, mélyen hidratálja a bőrt, segíti a hyaluronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét intenzív kollagén felépítő mechanizmusok beindításával.

Kozmetikánkban ehhez mérten kialakítottunk több őssejtes kezelést is

 • Recovery Anti aging hámlasztó kezelés (fiatalító kezelés)
 • Recovery Fehérítő kezelés (bőrhibák, foltok eltüntetésére)
 • Recovery kezelés zsíros, problémás bőrökre
 • Recovery teljes regeneráló kezelés

A hámlasztó kezelések (anti-ageing, fehérítő és zsíros, problémás bőrre) kúraszerűen alkalmazhatók; 4-6 alkalom, 7-10 naponként. A kúra két hónap elteltével ismételhető.

A részletekről a megadott telefonszámon, illetve a kozmetikánkban személyesen lehet érdeklődni.

GIGI DERMA CLEAR TERMÉKCSALÁD

d.c skin face washbox. ref 2700_e9f74685cf71672b4b43eb5af6083707Gyógyhatású kozmetikumok pattanásos bőr kezelésére! A GIGI Medical sorozatot a Derma CLear termékeket bőrgyógyászok, kutatók és kozmetológus szakemberek fejlesztették ki. Hatása hormonsemlegesítő, faggyúműködést és hámképzést szabályozó, elsősorban zsíros pattanásos, mitesszeres bőrök kezelésére alkalmas gyógyhatású termékcsalád.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail