A kozmetika lelke

dunai_erikaDr. Katonáné Dunai Erika vagyok, a Sanibell Kozmetikai Szalon lelke, megálmodója, vendégvárója és tulajdonosa. Kozmetikus mester és egészségtan tanár vagyok, vagyis főállásban kozmetikusként dolgozom, mellékállásban pedig tanítok. A diplomámat a Szegedi Tudományegyetem – Juhász Gyula Tanárképző Főiskola Alkalmazott Egészségtudományi Tanszékén szereztem. Több mint 30 éve dolgozom a szakmában és mindemellett folyamatosan tanulok.

A Sanibell Kozmetikai Szalon a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által akkreditált oktatóhely és a Gyakorló kozmetikus (2 éves), illetve a Ráépülő kozmetikus (1 éves) OKJ képzésben a szakmai ismeret, szakmai etika és kommunikáció, valamint a divattörténeti ismeretek tantárgyakat oktatom a Szegedi Móravárosi Ipari Szakképző Iskolában.

Elismerésként 2006-ban a Kozmetikus Kongresszuson megkaptam “A kozmetikus szakma kitüntetett oktatója” címet, valamint 2010-ben “Kiváló szakmai és oktatói munkáért” kaptam Elismerő Oklevelet a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától. Hazai képzéseken 24 szakirányú diplomát szereztem, továbbá szakmai előadásokat tartottam Izraelben, Párizsban és Los Angelesben.

Meghívást kaptam több helyre is, mint elméleti szakmai oktató. Például középiskolai fórumokra, egészségnapokra, a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumba, Kőrössy József Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskolába, Tápai Antal Szakközép- és Szakiskola kozmetikus tagozatába, Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi karára.
Az előadások témája a speciális kollégiumok, a professzionális kozmetikai termékekben található hatóanyagok ismertetése volt.

sanibell_kozmetikaHivatalos GIGI és Mary Cohr megyei képviselet vagyok, így számos kozmetikussal állok kapcsolatban. Segítem a munkájukat, konzultációkat tartok nekik és szakmai tanfolyamokat szervezek regionális szinten. A termékek forgalmazásán kívül, készülékeket is bérbeadok kozmetikusoknak, illetve tanácsadással segítek a tanulóknak és a mestervizsgázóknak. Igény esetén pedig vendégeim számára smink oktatást is tudok biztosítani.

Néhány diplomám, oklevelem:

diploma1 diploma2 diploma3 diploma4
diploma5 diploma6 diploma7 diploma8
diploma9 diploma10 diploma11 diploma12

 

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail