Mary Cohr Paris

marycohr_showJean-Daniel Mondin (orvos-gyógyszerész) és Madame Mary Cohr 1972-ben alapították a céget Bordeaux-ban. A Mary Cohr a legfejlettebb és legújabb technológiákkal dolgozik, folyamatosan fejleszti termékeit és a szalonokban végzett kezelések metódusát, hogy mindig az élvonalban lehessen. A készítmények hatékonyságát laboratóriumi körülmények között vizsgálják és tesztelik a termékek faggyútermelést szabályozó, védő, feszesítő, ráncsimító hatásait.

A Mary Cohr krémek lágy textúrájuknak, kellemes illatuknak köszönhetően, egy cseppnyi derűvel ajándékozzák meg használójukat.

Mary Cohr szépségszalonban kikapcsolódhatnak, rábízhatják magukat kozmetikusukra és megengedhetik, hogy szépségápolásukkal kapcsolatos elképzeléseik megvalósuljanak. Minden egyes személyre szabott kezelés után a kozmetikus felméri a változás mértékét. A több mint 40 éves gyakorlat alatt a Mary Cohr kozmetikusai mindig betartották ígéretüket. A Mary Cohr vállalja, hogy kozmetikusait a legjobb oktatásban részesíti, s így ők a legkiválóbb kezelést nyújthatják a vendégeiknek.

A termékek az üzletemben megvásárolhatóak. További infó a termékekről »

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail