Kedvcsináló

MIÉRT A SANIBELL NÉV?

A latin sanitas, vagyis egészség és a bell, vagyis a szépség szavak egybevonásával született, ami egy lágy, nőies kozmetikai szalon nevéhez kitűen illik, valamint tükrözi azt a koncepciót, miszerint a szépség és az egészség elválaszthatatlan egysége és része szolgáltatásaimnak.

MIÉRT SZÉPÜLJ VELÜNK?

  • Mert a kozmetikus szakmában eltöltött több mint 30 év tapasztalata,
  • a legkorszerűbb géppark alkalmazása,
  • a minőségi kozmetikumok használata,
  • és a személyre szabott kezelések garantálják minden kedves vendégem részére a külső és belső megszépülést egyaránt.

MI A KEZELÉS MENETE?

szakmai2A Sanibell Kozmetikai Szalonban személyre-szabott arc- és testkezeléseket kínálok, mindenkor alkalmazkodva a páciens pillanatnyi állapotához. Fontos a bőr, illetve a kezelendő felület állapota, a páciens egészségi és mentális kondíciója, de figyelemmel kisérem a bőr változó igényeit például évszakváltáskor, valamint folyamatosan alkalmazom a prevenció nagyon fontos elemeit.
A kezelések tipusa határozza meg a kezelési időt, melyek általában egy, másfél vagy két órát vesznek igénybe.

Egyszerre mindig csak egy klienssel foglalkozom! A szalonba érkező vendég az öltözőben átöltözhet, kényelmes frottír ruhát és papucsot kap (a fiúk sajnos nem :)).

A páciens teljes hogylétének felmérése után – ezt diagnosztizálásnak nevezem – a többfázisú arctisztítás következik, majd bőrradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Attól függően, hogy milyen típusú kezelést (relaxáló, effect, gyógyító, speciális, vagy kúra-kezelés) fogok csinálni, úgy folytatom a munkámat (masszázs, arctisztítás, gépi kezelések, pakolások, maszkok, fénykezelések).

Végezetül minden hölgyet és urat megajándékozok egy paraffinos kéz kezeléssel, illetve a hölgyek választhatják a kezelés végén a sminkelést is.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail