Arckezelés

man_head Azok a férfiak, akik nem elégszenek meg azzal a lehetőséggel, hogy csak “egy fokkal legyenek szebbek az ördögnél”, bizony áldoznak a szépségápolásra. Ma már egyes munkahelyeken megkövetelik a férfi kollégák makulátlan külsejét, de nem elégszenek meg a kifogástalan öltözettel, hanem megkívánják az ápolt arcbőrt, a trendi, de naponta kezelt arcszőrzetet, manikűrözött körmöket és nem utolsó sorban a rendbeszedett hajat.

Tehát kedves férfiak és fiúk, szeretettel várlak benneteket egy kellemes szépülésre, olyan környezetben, ahol időpont egyeztetés után csak egyetlen vendéggel foglalkozom. Szépítkezésedet diszkréten kezelem, veled egyidőben hölgy vendégeket nem fogadok.

A férfiak bőre különbözik a női bőrtől!

  • Különösképpen a herék által termelt szabad tesztoszteron koncentráció nagyon magas a férfiaknál. A szabad tesztoszteron behatol a bőrsejtek nagy részébe.
  • Az ultrahangos vizsgálatok kimutatták, hogy a férfi bőre 20%-kal vastagabb, mint a nőé.
  • A szebum kiválasztás kétszer olyan intenzív a férfiaknál, mint a nőknél, és az öregedéssel csak kis mértékben csökken, ellentétben a nőkével. Ezért a férfiak bőre gyakran zsíros, vagy vegyes. Gyakoribbak az aknék (pattanások), és a comedók (miteszerek).
  • Kémhatását illetően a férfiak izzadsága savanyúbb mint a nőké. A strukturális különbségek magyarázzák a bőr öregedésének különbségeit is.
  • A férfi bőre zsírosabb, vastagabb, ellenállóbb, magasabb a kollagén tartalma, ezért az öregedés kevésbé látványos, és később jelenik meg, de a borotválkozás miatt jobban ki van téve a környezeti ártalmaknak.

Javasolni tudok számodra tisztító, regeneráló kezeléseket, és otthon használatos termékeket bőröd megfelelő ápolásához!

A férfi kozmetikai kezelések hasonló elemekkel rendelkeznek, mint a női kezelések. A bőr pontos diagnosztizálása után következik a letisztítás majd a bőr radirozása. Kellemes gőz alatt átsímítom az arcbőrt egy puhítózselével, mely megkönnyíti a bőrön található nemkívánatos comedók kíméletes eltávolítását. A kitisztított bőrt fertőtlenítem, majd ezt követi a táplálás, regenerálás, nyugtatás, szemkörnyék ápolás, arcmasszázs, illetve a kiegészítő kezelések, pl. szemöldök igazítás, orr és fülszőr karbantartás, szőrtelenítés. A táplálást, nyugtatást pakolások segítségével végzem, a szemkörnyék ápolására minimaszkokat, a regenerálásra ún. effectmaszkokat, valamint ultrahang kezelést alkalmazok.

Nálam szívesen kipróbálják a férfiak is a különböző kúra kezeléseket. Nagyon eredményes a mikrodermabrázió és a gyümölcssavas hámlasztás vagy a mezoterápia.

Férfi pácienseinket is ellátjuk szépségápolási tanácsokkal. Az otthoni test és arcápoláshoz szükséges kozmetikumokat készséggel össszeállítjuk.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail