Mary Cohr bőrmegújító kezelések

MARY COHR PARIS – ÉRINTETLEN TISZTASÁG A TERMÉSZETBŐL

marycohr2A Mary Cohr termékekben az illóolajok 100%-ban természetesek és már kis mennyiségben igen hatásosak. A termékek nem tartalmaznak parabent (tartósítószert), genetikailag módosított organizmusokat és kémiai fényvédőt. A Mary Cohr különlegessége abban rejlik, hogy a termékekben található esszenciális olajok rendkívül aktívak magas hatóanyag tartalmuk miatt és gyorsan behatolnak a bőrbe.

A Vital Eszenciák különleges bőrápolási termékek, melyek a Mary Cohr palettáján világszabadalomként jelennek meg. Az eszenciák három 100%-ig természetes olajat tartalmaznak. A zsálya, rozmaring és levendula illóolaja egy könnyű hidrogélben található, melyet a többi bőrápolási termék előtt kell használni, hogy a termékek mélyebbtre tudjanak hatolni a bőrbe, így az arc és testápoló krémek hatékonyságát növelik.

MARY COHR – AROMÁS SZÉPSÉGKEZELÉS

Alkalmas minden bőrtipus kezelésére, személyre szabott esszenciális olajok kiválasztása mellett a páciens szépségápolási célkitűzéseit figyelembe véve. Az aromás szépség kezelés egy egyedülálló kezelési eljárás, amelyben az esszenciális olajokat a kozmetikus finom masszázs mozdulatokkal símítja a bőrbe az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a karokon, a bőrtipusát és állapotát figyelembe véve. Növényi koncentrátumokat tartalmazó szépség maszkkal zárul a kezelés.

MARY COHR – PEEL AND LIFT KEZELÉS

Hámlasztó, frissítő kezelés gyümölcssavakkal, mely kezelést minden bőrtípusra és minden korosztály számára ajánlom, kivéve az érzékeny bőrt. A kezelés egy mélyreható, megújító kezelés gyümölcssavakkal, mely várható eredménye egy feszesebb, fiatalosabb bőr, melyen csökken a ráncok mélysége, elhalványodnak a bőrhibák és a pigmentfoltok. Fezsesítő hatása következtében ellazítja az arcvonásokat és regenerálja a bőr rugalmasságát, a hatóanyagok segítségével belülről fiatalítja az arcbőrt.

MARY COHR – CATIOVITAL, CATIOLIFT, CATIOLIFT EYES KEZELÉSEK

Minden bőrtípus gyönyörű lesz már az első kezelés után! Hat különböző kezelési változatának köszönhetően látványos méregtelenítő, feszesítő, izomstimuláló és szemkörnyék regeneráló hatás érhető el nagyon rövid idő alatt. Ezt a CatioVital kezelést csak speciálisan képzett Mary Cohr kozmetikus végezheti.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail