Mezoterápiás bőrfiatalítás

GIGI QUADRO TIME MACHINE

Time_MachineAz első lépés során egy úgynevezett „Dinamikus vízsugár peeling”-gel találkozhatunk. Szuperszónikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével, mint egy apró hűs gőzborotva peelingezi a le a bőrt. Hatása kellemes, azonnali és látványos. A második lépcső az elektroporáció vagyis a tű nélküli mezoterápia. Nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

A rádiófrekvencia és a magas feszültségű elektromágneses hullám segít legyőzni a bőr és sejtfalak elektromos ellenállását, ideiglenes pórusokat nyitva azokon. Az alkalmazott eljárásnak köszönhetően bármilyen méretű és szerkezetű hatóanyagot a sejtekbe tudunk juttatni. Az ideiglenes pórusok a kezelés végeztével sérülésmentesen visszazáródnak a hatóanyagokat magukba zárva. A harmadik, Y-lifting (ionto lifting), funkció egyszerre végez iontoforézist és izomstimulációt. Megemeli az arckontúrokat, fokozza a bőr rugalmasságát, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és hajhagymák stimulálására is. A befejező Spray funkció egy hidratáló, nyugtató folyadékot juttat a bőrbe, páraszerű köddé alakítva azt.

Quadro alapkezelések

Bőrnyugtató Anti-redness kezelés (érzékeny, irritált bőrre)

Fiatalító, ránctalanító kezelés, roseceára hajlamos bőrre. Leviszi a bőrpírt, nyugtatja a bőrt, megakadályozza az eritéma kialakulását. Az arckontúrok megemelkednek, a rácok kisimulnak. A Quadro géphez kifejlesztett Anti-redness szérum olyan természetes anyagokat tartalmaz, melyek segítenek leküzdeni a bőrben lezajló gyulladásos folyamatokat és megerősíti a bőrt az újabb irritáló ingerekkel szemben.

Plasztikai műtét utáni bőr rehabilitáció

Felgyorsítja a bőr regenerációját, látványos bőrállapot javulást és ránctalanítást eredményez. A géphez kifejlesztett Detox szérum feloldja és semlegesíti a bőrben összegyűlt méreganyagokat, a sejthártyákon áthatolva a sejten belül elraktározódott mérgeket semlegesíti.
Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, védelemmel látja el a sejtek DNS-ét.

Halványító kezelés pigmentfoltos bőrre

Fiatalító, ránctalanító, halványító kezelés szeplős, májfoltos bőrökre. A Quadro géphez kifejlesztett Whitening szérum erős bőrhalványító hatású, mely négy aktív hatóanyaga által halványítja a pigmentfoltokat és blokkolja a melanin termelést. Az eredmény eléréséhez 4-6 alkalmas kúra javasolt, az elért eredmény megfelelő lakossági termékek használatával fenntartható.

Feszesítő, anti-aging kezelés érett bőrre (mély ráncokra, nagyon laza kötőszövetre)

Feszesíti a bőrt, eltünteti a ráncokat és megemeli a kontúrokat. A Quadro géphez kifejlesztett Anti-aging szérum három biológialag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek különböző szinteken járulnak hozzá a bőr megfiatalításához. Egyrészt regenerálják a roncsolódott kollagén rostokat, másrészt új kollagén rostok termelődését stimulálják, harmadrészt blokkolják a mozgató idegek és az izmok kapcsolódását a Botox működését utánozva. A szérum gátolja a glikációs folyamatokat és blokkolja a kollagenáz és elasztáz enzimek fehérjebontó törését.

Hidratáló kezelés vízhiányos bőrre / mélyhámlasztás utáni rehabilitáció

Ránctalanító, fiatalító, mélyhidratáló kezelés. A Quadro géphez kifejlesztett Moisturizing szérum növeli a bőr nedvességtartalmát és elősegíti a nedvesség megtartását is, feltölti a száraz ráncokat. Hozzásegíti a bőrt a normális anyagcsere folyamatok helyreállításához, kiváltva a megújulási folyamatokat.

Vitamin feltöltő, szabadgyök semlegesítő kezelés sápadt, vitalitást vesztett bőrre

Fiatalító, ránctalanító kezelés vitalitást vesztett bőrre. A Quadro géphez kifejlesztett Anti-free radicals szérum minden bőrtípusnál semlegesíti a napfény, a légszennyezés és a természetes oxidációs folyamatok során a bőrben felhalmozódott szabad gyököket.

Tápláló kezelés érett, zsírhiányos bőrre

Feltöltő, intenzív tápláló, regeneráló, fiatalító kezelés zsírhiányos, öregedő bőrökre. A Quadro Nourishing szérum elengedhetetlen a bőr rehabilitációjához. Feltölt és friss, üde arcbőrt eredményez. Mélyen táplálja a bőrt, megfelelő tápanyagokat nyújtva az egészséges anyagcsere-folyamatokhoz.

Gyors szépítő kezelés

15 perces gyors fiatalító kezelés reprezentatív megjelenések előtti gyors állapot javításra.

Hajhagyma stimuláló kezelés

A korpásodás megszüntetésére, a hajhagymák és a hajas fejbőr stimulálására.

Hegeket csökkentő kezelés

Hegek, stria csökkentésére, eltüntetésére 6 alkalmas kúra során.

Kezelés ára: 20-25.000 Ft/ alkalom.
4-6-8 alkalmas bérleteknél kedvezményt adok.

4-8 egymást követő kezelés után a havi emlékeztető kezeléssel őrizhetjük meg az elért eredményt. Egy kezelés időtartama 60 perc.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail