Fülbelövés

A fülbevaló belövést húszéves gyakorlattal és szebbnél szebb fülbevalókkal végzem. Csecsemőknek 6 hetes kortól mini, a nagyobbaknak normál méretű, különböző kövekkel készült fülbevalókat ajánlok. A nagyobb gyereknél a belövés előtt mindig törekszem a feszültségoldó, játékos hangulat kialakítására, de az ájulós apukák maradjanak otthon! Természetesen felnőtteknek is lövök fülbevalót. Erre a fontos rituáléra is szeretek elegendő időt fordítani, így fontos a fülbelövésre is bejelentkezni!

A fülbelövés ára: 5.000-10.000 Ft a fülbevalóval együtt

Egy történet

Néhány évvel ezelőtt Zsuzsi barátnőm kislányának lőttem be a fülét, aki akkor lehetett úgy öt éves. Az első fülcsi behelyezése után Zsuzsika úgy döntött, hogy köszöni nem lesz másik, és zokogva siratta a nálam hagyott félpár fülbevalót. Telt múlt az idő, a kis Zsuzsi gimibe készült, és a suli kezdés előtt volt szerencsém a másik fülét is kilyukasztani, miközben egy fülbevalóval közlekedett majdnem tíz évig. A történet tanulsága, ha szeretnéd a kislányod fülét díszíteni, tedd ezt 10 hónapos kora előtt vagy várd meg, hogy Ő cibáljon el hozzám, de ne titkold el azt sem, hogy egy kicsit mégiscsak fájni fog!

Jó tanácsok az otthoni utókezeléshez

A fülbevaló belövés otthoni utókezeléséhez mindössze 10 ml 70%-os alkoholra lesz szükség, amit a patikában lehet megvásárolni. Minden este fürdés után le kell fertőtleníteni a fülbevaló környékét, így biztosan elkerülhető a gyulladás. Tilos bármilyen kenőcs használata! A belőtt fülbevalót egy hét után vegyük ki, majd tisztítás és fertőtlenítés után ismét helyezzük vissza a fülbe. Ha már van nemesfém fülbevaló azt is először alkoholban áztassuk pár percig és törlés nélkül helyezzük a fülbe.

Fürdéshez és éjszakára ne viseljünk ékszereket!

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail