Gigi Cosmetic

gigi_termekcsaladA GIGI Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata – melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született Eliezer Landau – 1991 óta van jelen a magyar piacon. Landau mindig nagyra becsülte a magyar kozmetikusok szakmai felkészültségét és különös figyelemmel kísérte, segítette a GIGI kozmetikumok magyarországi forgalmazását. Mottója: “Szépnek lenni nem csak álom, hanem minden asszony lehetősége.”

Jelenleg több mint 3000 kozmetikus partnerrel, folyamatosan növekvő számú kizárólagos szalonnal, hazánkban az egyik vezető professzionális márka.

A GIGI kozmetikumokat egyetemi és gyógyszergyári kutató laboratóriumokban kísérletezik ki, évente legalább egy új termékcsalád kerül piacra.

Mára a 25 arckezelési termékcsalád mellett már teljes testcsaláddal is rendelkezik a márka, a Mer & Vert SPA sorozat a Holt-tenger iszapján, speciálisan összeválogatott botanikus komplexeken és aroma olajok kombinációján alapul.

2010-tőlegy egyedi fejlesztésű, 4 alapfunkciós (dinamikus peeling – innovációs hámlasztás, tű nélküli mezoterápia, ionto-face lifting, spray funkció), GIGI Quadro arc és testkezelőgéppel (lásd Bőrfiatalítás menüpont) bővült a GIGI palettája, amely óriási előrelépést jelent az anti-aging és sejtfiatalító kúrák területén.

A termékek az üzletemben megvásárolhatók. További infó a termékekről »

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail