GIGI professzionális bőrhámlasztás

retinol-forte_b867222487247725e52510ee470f42f4A gyümölcssavas hámlasztást a kozmetikában kúraszerűen alkalmazom, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr “kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalatásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. Ha a szaruleválás nem tud időben végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, s a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a gyümölcssavas hámlasztó kúra. A kezelés során felhasznált anyagok nem csak a hám szarurétegében, hanem a mélyebb hámterületeken is és a hám alatt az ún. irha rétegben is, jótékony szerkezeti változásokat idéz elő.

Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását.

Ez a GIGI kezelés egy professzionális kémiai peeling, amelynél a hámlasztást glikolsavval végzem.

A kezelés az alábbi kozmetikai problémákra javasolt

  • az öregedés eredményeképpen létrejött elváltozások megelőzése és kezelése,
  • felszines, kisebb ráncok kisímítása,
  • felszínes hegek, ill.a pattanásos bőr kezelése,
  • a bőr pigmentációinak halványítása,
  • tág pórusok finomítása,
  • napsütés által károsodott bőr regenerálása.

A kezelés eredményeképpen eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos arcbőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik. A hámlasztókúra végére az arcbőr kivilágosodik, a ráncok elsimulnak, az arcbőr egyenletes színe ismét életerőt sugároz. A kezelés hatása azonnali, a kockázat csekély, a kezelés minimális kellemetlenséggel jár.

A kezelés ára: 9.000 Ft alkalmanként, valamint meg kell vásárolni az elő- és utókezeléshez szükséges kozmetikai csomagot.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail