GIGI szeptemberi akció: 20% Biozon, Glycopure, Retinol Forte termékekből

biozon-age-renewal-szerum_bc1099df4b9a9a32015d22d59fb3e6ecA Biozon Age Renewal ránctalanító szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Gyengíti a vegyi anyagok kiválasztására irányuló túlzott serkentést, ezzel relaxálva az arcizmot. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez. Védi a bőrt szabad gyökök elleni támadásoktól. A szérum minden bőrtípusra alkalmazható mimikai ránctalanító készítmény.

GLYCOPURE HÁMLASZTÁS

Comp-עותק-300x245A Gigi Glycopure kezelés kíméletes hámlasztást tesz lehetővé minden bőrtípus számára. Alacsony savtartalom mellett, igen látványos hatást érünk el vele. Az AHA sav mellé A-vitamin (retinol) is került a készítménybe, amely a sejtosztódást elősegítő hatásával felerősíti a kezelés bőrfiatalító tulajdonságát. A glycopure hámlasztás során a bőr gyorsabban regenerálódik. Nyitottá válik a hatóanyagok maximális felszívódására, elősegíti a kozmetikai hibák, ráncok elhalványulását illetve megszűnését, feszesíti a bőrt, javítja az aknés bőrproblémákat! A glycopure hámlasztó kúra végére az arcbőr hámrétege megújul, egyenletes festékezettségű lesz, és a ráncok kisimulnak. Feltöltődik, feszessé válik a kötőszövet. Az arcbőr újra élettel-teli és fiatalosan sugárzó lesz. A bőr tapintásra sima és bársonyos. A glycopure kezelés még eredményesebb, ha otthoni arcápolásra a kozmetikus által javasolt, a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok segítik a regenerálódást.

RETINOL FORTE HÁMLASZTÁS
retinol-forte_b867222487247725e52510ee470f42f4A szalonkezelés eredményét tovább fokozhatjuk, ha otthoni GIGI Retinol Forte termékcsalád otthoni alkalmazásával. Ezen termékek szintén alfa-hidroxidsavakat (AHA) és Retinolt (A-vitamint) tartalmaznak. Az otthoni kezeléssel kiegészítétett hámlasztó kúra eredménye: eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, pettyhüdt arcbőr újjászületik.
A hámlasztó kúra végére az arcbőr világosabb, a ráncok kisimulnak, az arc újra éketerőt sugárzó lesz, az arcszín egyenletessé válik. Mindezt ráadásul úgy érhetjük el, hogy a gyógyulás gyors, a kockázat csekély.

Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail